vår, musikk, kjærleik

det er vår om dagen eg arbeider og elskar til langt på natt. lite studiar, mykje musikk, mykje tekst. eg les og har funne at vinje har den beste skildringi av det eg skal bli. musikkdiktar, skriv han om slike som meg. det vil eg bli, musikkdiktar. 
kanskje skal eg bli vanleg diktar òg ein gong. dei må henge saman på eit vis, alt er skildringar av eit liv på ein eller annan måte. det handlar  berre om graden av abstraksjon, trur eg. 

uansett, her kan de høyre det siste eg har gjort. det kjem nok meir, berre eg får områdd meg og gjort alt eg må gjera. det skal gjerast, det òg.  Kommentarer:
Postet av: Maria

Korleis klarar du å gjere/vere/studere/leve/lage så mykje musikk?det er alt eg vil,men ikkje orkar. Eg har berre spelt frå hjarta heile livet, men i år når eg skulle starte å studere teorien og notene og arrangeringa så vart eg sjuk. Og nå lurer eg på om eg vart sjuk av musikken, fordi den sluker meg heilt opp,og å ikkje mestre alle notene gjer hjarta mitt trist og leit fordi eigentleg vil eg berre synge alltid. Du er i allefall inspirerande,takk:)

14.mai.2010 @ 02:28
URL: http://www.imgoingtotheant.blogspot.com
Postet av: Kjersti

du skriver så vakkert. skriv mer, værsåsnill? jeg vil så gjerne lese. og nynorsk er så fint.

har du laget bakgrunnsbildet ditt selv? det er så fint!

14.mai.2010 @ 20:31
URL: http://www.duskremmerfisken.blogspot.com
Postet av: tritonus

Kjersti:
Tusen takk, eg skriv ganske mykje akkurat no, men publiserer relativt lite av det. Det kan det jo sjølvsagt vera fleire grunnar til, men slik er det no. Eg skal ta det med meg og kanskje leggje ut noko snart:) I mellomtidi kan du jo til dømes lesa denne novella eg skreiv i sommar, den er fæl og grusom, så det kan hende du mistar lysten på å lesa meir. Likevel tykkjer eg ho kan vera verd å lesa, viss du likar det eg skriv. http://littkrit.wordpress.com/2009/07/05/glasbrot/

16.mai.2010 @ 00:57
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: Maria

Svar:

Takk for at du svarte meg så grundig og fint! Det hjalp ein haug! Litt praktiske tips og tankar var fint å få. Eg har kome fram til at når eg er sjukemeldt kan eg bruka tida på å berre spele det eg likar, det hjelp:)Så jaktar eg på ein opptakar då, det er også fint!

18.mai.2010 @ 12:45
URL: http://www.imgoingtotheant.blogspot.com
Postet av: Kjersti

du skriver utrolig fint, bruker nynorsk på en måte som gjør meg helt varm inne i meg. jeg skal samle meg til å lese den i løpet av morgendagen og så får jeg sitte klar med noe fint som kan distrahere meg litt etterpå, for jeg tar sånt veldig innover meg.

håper å se mer fra deg.

jeg kommer tilbake.

<3

20.mai.2010 @ 04:12
URL: http://www.duskremmerfisken.blogspot.com
Postet av: Ina

Elsker måten du skriver på. Og bildene. vakkert :)

31.jul.2010 @ 13:00
URL: http://inasofied.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18572653