brennande kjærleik


i går var finami sjuk. når ein er sjuk, treng ein kjærleik, mykje kjærleik. difor fann eg ut at det var tid for å finne fram ein gamal vinnar i frå bollar til burritos, kokkeabcen me alle trur oss til.brennande kjærleik går ut på ein utvida pølse og potetstappe. då må du fyrst koke poteter. gjerne litt mange, og gjerne i bitar så det går fort. det er ikkje under nokon omstende unnskulda å bruke posestappe.når potetene er kokt, mosar du dei saman med mjølk (helst heil), salt, pepar og eit eller anna grønt, til dømes rosmarin.medan potetene kokar tek du til å steike pølsene, som du allereie har delt i fine strimler. dersom du har litt bacon, er det òg godt. lauk skal du òg ha, men ikkje ha den i før pølsene er nesten ferdige. me vil ikkje ha bedehuskarbonadesmørbrødlauk, me vil ha deilig, mjuk så vidt gyllen lauk. stor skilnad.

no, server med eit eller anna raudt, ketsjup eller noko meir avansert, alt etter kva du har tid til, men det skal helst smaka syntetisk tomat. kjempeeinkelt, kjempekjapt og kjempegodt.og gjet kva; i dag er ho frisk!

Kommentarer:
Postet av: jenny

pappa er supergod på brennende kjærlighet. i alle varianter. tenkte på deg i dag, da jeg forsvarte nynorsken og den tospråklige situasjonen blant annet med at nynorsk poesi er best. hurra for engasjerende heldagsprøveoppgaver! (jeg skreiv på bokmål, da.)

14.jan.2010 @ 14:57
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: T

Frå bollar til burritos er ikkje til å fnyse av, og du har fantastisk koselege framstillingar av hjartevarmande middagsrettar.

14.jan.2010 @ 21:08
URL: http://skuggevals.wordpress.com
Postet av: Fredrik

hihi JESS ALL CRED SEFF;)

31.jan.2010 @ 22:18
URL: http://graasona.blogg.no
Postet av: impulsiv

Nå fikk jeg lyst på pølser og potetmos til frokost

07.feb.2010 @ 13:26
URL: http://impulsivlol.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14798768