stop motion

eg er i gudbrandsdalen og snakkar om nynorsk og saknar mariell. då kan det varme (for det er snø her!) med ein rar, røyndomsfjern stop motion-film til ein av dei finaste songane eg veit.


Kommentarer:
Postet av: skypus

weird fishes/arpeggi :D fine sangen!

04.nov.2009 @ 00:06
URL: http://skypus.blogg.no
Postet av: Kristina

for ein utruleg fascinerande og fin video! spesielt slutten, der dei nærma seg og etter kvart låg i vatnet var kjempeflott. åh, eg verkeleg elskar at det er blitt så lett for kven som helst å lage musikkvideoar og ikkje minst dele dei på youtube! då blir det så mykje fint ein får sjå.

10.nov.2009 @ 12:12
URL: http://grapecityjuice.wordpress.com
Postet av: Jenny

den hadde jeg ikke sett før! fin!

10.nov.2009 @ 15:12
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: Uteerdetmelkehvitt

sv: hvordan jeg forholder meg til Valerie.. Hmm, vanskelig spørsmål, men viktig! Jeg synes hun er en tøff dame, en sterk dame, med et talent innenfor skriving. Samtidig ser jeg en som kanskje ble ødelagt litt for tidlig i livet.

Jeg har stor respekt for henne, men mener ikke nødvendigvis det samme. Skulle gjerne visst mer om henne.

Den nøytrale tonen var med vilje.. Men hvorfor vet jeg ikke helt, http://grapecityjuice.wordpress.com/, har gjort meg bevisst på hvordan kjente kvinner altfor ofte blir fremstilt og snakket om, gjennom hvem de er, deres historie, deres følelser, når det jo kanskje er det de har gjort man burde snakke om. Og det lå nok i tankene mine da jeg skrev innlegget. Jeg ville likestille, skrive om henne som man ville skrevet om en mann, ikke gå inn i hennes vanskelige barndom, eller psykiatrihistorie, det er ikke det jeg vil sette fokus på.

Hm. Ja. :) TAKK for spørsmål, det er så fint å bli tvunget til å tenke litt!

20.nov.2009 @ 15:04
URL: http://uteerdetmelkehvitt.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12716660