kriblingar


i dag kjenner eg det krible i meg. eg har nett prata med han som skal bli læraren min ei stund framover og avtala time. endelaus øving utan retning eller mål er så frustrerande og om sjølv om det er tre veker til, har eg iallfall noko å øve fram mot. det gjer meg glad!

290809274
sjå, så glad!


anna som gjer meg glad er den fine boki med fransk grammatikk eg fann i dag i ei kyrkje. eg skjønnar ikkje så mykje, men litt, sånn som L'alphabet français se compose de vingt-cinq lettres og Ces vingt-cinq lettres de l'alphabet se divisent en voyelles et en consonnes. Uttalereglar går òg fint; i est long dans église, dans gîte, et bref dans petite. o est long dans rose, dans apôtre, et bref dans botte.

290809271

snart skal eg bli flink! og tenk så fint viss eg endar opp med å tala mellomkrigsfransk! det håpar eg.

Kommentarer:
Postet av: umle

søbogaard (og et hjerte blogg.no ikke vil vise)

30.aug.2009 @ 01:35
URL: http://umle.org
Postet av: Torunn

å så kjekt!
eg får snart ny lærar òg. det blir bra:)

30.aug.2009 @ 01:55
Postet av: Kristin

psst! jostein, har du oppskrifta på brødet det er bilete av i posten "har kjærasten din eksamensnerver?"? det ser knakande godt ut!

03.sep.2009 @ 16:07
Postet av: tritonus

Kristin: Eg er ikkje heilt sikker på om eg hugsar alt, men det var omlag slik: Lag grunnoppskrifti til Jamie Oliver (frå "gjør som jamie"), den er supergod. Så hadde eg vel valnøtter, honning og diverse suspekte krydder oppi. Berre prøv deg fram, det var det eg gjorde. Lukke til!

03.sep.2009 @ 21:34
URL: http://tritonus.blogg.no
Postet av: uteerdetmelkehvitt

Ja! Se stykket! Der er billig med studentbill (180 kr), og absolutt verdt å se. Les boken også! Den er en av mine yndlingsbøker..

13.sep.2009 @ 14:54
URL: http://uteerdetmelkehvitt.blogg.no
Postet av: fredrikke dorothea bolette

jeg vedder på at du blir kjempeflink, og at du allerde er det, egentlig.

/fredrikke

17.sep.2009 @ 12:59
URL: http://fredrikkewongraven.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10992755