a year from easter


i dag har eg prøvd å overtyde familien min om at musikken til arve henriksen og christian wallumrød er noko av det flottaste som blir laga for tidi. då eg hadde noko vekslande hell med dei, prøver eg på dykk i staden. lat att augo dykkar, og opne øyro. høyr her.

elles er det no klart at eg skal studere musikkvitskap på universitet i oslo frå hausten av. eg har til og med takka ja både til studieplassen og til leilegheiti finami og eg skal dele. alt er liksom klart til at vi skal reise no, eg er spent på om eg er det. eigentleg trur eg det.

moldejazz var fantastisk, ein sju dagar lang, vedunderleg telttur. fina og eg sov i telt på ein camping og var harmoniske non-stop. eg for på konsertar og arbeidde, medan ho slappa av og kosa seg. eg var på mange fantastiske konsertar og samla inspirasjon som ungane samlar russekort ein glad vårdag. joshua redman, the thing, jaga og ikkje minst - før nemnde - arve henriksen og christian wallumrød lærte meg (utan å veta det sjølve) mykje viktig om korleis ein kan laga musikk. er det ikkje fint?

så no skal eg halde fram med å arbeide, førebu meg til å bli gal musikkvitskapsmann. det kan bli artig.

skippernKommentarer:
Postet av: ettertanke

bare det at du har prøvd å overtale familien er jo ganske bra i seg selv! så optimistisk er dog ikke jeg, ikke falt meg inn å prøve å overbevise min familie om at musikken jeg liker er ganske fin. hihi.

22.jul.2009 @ 02:03
URL: http://ettertanke.blogg.no
Postet av: Jenny

Høres/ser ut som du har hatt det fint så langt i sommer! Det har jeg også, det var fantastisk å spille, særlig i Kongsberg. Ja, jeg spiller på en gratisscene under Oslo Jazzfestival (se nettsidene deres, der er det sikkert litt info om scenen), fredag den 14. klokka seks. Ifølge Mariell er dere i Oslo da. Stemmer det? Hadde vært veldig stas å treffes.

22.jul.2009 @ 21:06
URL: http://jennymis.blogg.no
Postet av: Inger

Fin jakke!
Og gratulerer med plass på universitetet :)

22.jul.2009 @ 23:19
URL: http://ifg.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10214516