ok eg er klar no


som nemnt har eg vore på eit tredagars skrivekurs i aurland, og produktet av det kurset har eg no endeleg lagt ut. Ikkje her, men her. det er ei meining bak alt som står i novella, så viss du ikkje skjønnar det fyrste gongen, klarar du det viss du les ein gong til. eller iallfall gongen etter det. håpar eg. uansett. koseleg viss nokon les.

Kommentarer:
Postet av: Milu

eg likte novella di så godt. ho fortel så sterkt om korleis det kan kjennest å vere fange, om å ryme og om å finne ut korleis ein kan kjempe mot det som finst der, inne i ein og utanfor og overalt, saman og aleine og på alle måter. ho har ein litt sånn mareritt-aktig kjensle til tider, men mest er ho berre draumeaktig vidunderleg og surrealistisk. du er verkeleg flink til å skrive. og orda er så veldig dine eigne på eit vis. sjølv om, eg veit jo ikkje heilt kven du er eigentleg. men det var det eg tenkte iallefall. då eg las ho.

22.jul.2009 @ 00:57
URL: http://djupvatnfisk.livejournal.com
Postet av: Lina

Jeg skjønte ingenting av novella. Men jeg leste den, og følte på en måte at den handla om kjærlighet. Kanskje leser jeg kjærlighet i alt, siden jeg flakser rundt på min rosa kjærlighets-sky, men det er uansett ganske fint. Kjærlighet er fint, faktisk er det enda finere på nynorsk.

Kjærleik.

25.aug.2009 @ 01:27
URL: http://linapina.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9886398